17/01/2020 15:21:28

Συγκλονίζει η κόρη της Βέτας Μπετίνη: Είναι μέσα μου, δεν πρόκειται να φύγει…

Συγκλονίζει η κόρη της Βέτας Μπετίνη: Είναι μέσα μου, δεν πρόκειται να φύγει… - Media

 

Στην εκπομπή “Μαζί σου” έδωσε συνέντευξη η κόρη της Βέτας Μπετίνη, Λιάνα Καραγιαννίδου, η οποία μίλησε συγκινημένη για την απώλεια της μητέρας της.

«Η Βέτα για πολλούς ανθρώπους ήταν κάτι σαν πρόδρομος, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Μπορεί να έμπαινε εκείνη σε κάτι μόνο και μόνο για να μπουν όλοι οι άλλοι που την ακολουθούσαν, την αγαπούσαν και την εμπιστευόντουσαν. Πολλοί από εμάς βρήκαμε καινούργιους δρόμους στη ζωή μας μέσα από τη Βέτα. Ήταν έμπνευση για πολλούς ανθρώπους. Είναι συνέχεια μαζί μας, καθορίζει τη ζωή μας, είναι μέσα σε μένα, η Βέτα δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Τη στιγμή που “έφυγε” ήταν ο Δημήτρης μαζί της…

Ήταν πολύ δύσκολη μέρα, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω ότι η μαμά μου “απελευθερώθηκε”, ότι αυτό χρειαζόταν να γίνει, αυτό έπρεπε να γίνει, θεωρώ ότι το επέλεξε με πάρα πολλούς τρόπους… Τη μέρα της κηδείας, λίγες ώρες πριν, ήμασταν όλοι μαζί πάνω, οι φίλοι της, οι φίλοι μου, παίζανε οι μουσικές πάρα πολύ δυνατά, τόσο που ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά», είπε μεταξύ άλλων η Λιάνα Καραγιαννίδου.

Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.