search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Ανείπωτη τραγωδία: Πήρε το αυτοκίνητο του παππού για να πάει για μπάνιο με την αδερφή του – Νεκρός ο 21χρονος, ακρωτηριάστηκε η 15χρονη

17.06.2019 14:12
Ανείπωτη τραγωδία: Πήρε το αυτοκίνητο του παππού για να πάει για μπάνιο με την αδερφή του – Νεκρός ο 21χρονος, ακρωτηριάστηκε η 15χρονη - Media

 

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον πόνο της οικογένειας που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε το ένα της παιδί και το άλλο βρέθηκε να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα δυο παιδιά, που διέμεναν στην Αθήνα, επισκέφτηκαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21χρονος Γιώργος, ο οποίος έχει δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από τον παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.

Εκείνος δεν ήθελε να του χαλάσει το χατίρι και χωρίς να μπορούσε να φανταστεί την τραγική εξέλιξη του το έδωσε.

Δυο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο 21χρονος Γιώργος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά πέφτει με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια κάνοντας τούμπες βγαίνει εκτός δρόμου. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν σοκαρίστηκες εικόνες. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει γίνει μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία είναι εγκλωβισμένα τα δυο αδέλφια.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανασύρουν νεκρό τον 21χρονο οδηγό και πολύ σοβαρά τραυματισμένη την 15χρονη αδελφή του. Ο θρήνος και εικόνες στο Κ.Υ. Αταλάντης και στο Νοσοκομείο Λαμίας δεν περιγράφονται.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας έδωσαν μάχη αρκετές ώρες για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 15χρονης που είχε χάσει πάρα πολύ αίμα. Τα ξημερώματα το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ακρωτηριαστεί στα πόδια…

Πηγή: lamiareport.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43