search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:54
MENU CLOSE

Συγκινεί ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με το μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα:Δίνει -κυριολεκτικά- τη ζωή του για τη ζωή μου

17.06.2019 14:20
Κυμπουρόπουλος για τον Παναγιώτη Ραφαήλ:  Οφείλω, ως γιατρός, πολιτικός και πάσχων από την ίδια ασθένεια, να τοποθετηθώ και δημόσια - Media

 

Με ένα δημόσιο ευχαριστώ για τη στήριξη που του παρείχε σε όλα του τα βήματα ήταν η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου με αφορμή τη γιορτή του πατέρα. 

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε, αργά το βράδυ της Κυριακής, μια κοινή τους φωτογραφία, και έγραψε:

«Ο πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Ο άνθρωπος, 80 ετών σήμερα, που με μετέφερε κάθε μέρα στην ιατρική σχολή για να σπουδάσω, στο Αττικό Νοσοκομείο για να εργαστώ και πρόσφατα, κατά την προεκλογική περίοδο, σε 28 νομούς για να σας συναντήσω. Είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα, δεν είναι το τέλος, είναι μια διαφορετική έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη ζωή του για τη ζωή μου. Γράφω αυτές τις σειρές, όχι τόσο για να υπογραμμίσω το αυταποδεικτο, ότι του οφείλω πολλά, αλλά κυρίως για να τονίσω ότι αθόρυβα, μετατρέπει τον φόβο της απώλειάς του σε ώθηση να συνεχίσω πιο δυναμικά την πορεία μου. Σπουδαία γονεϊκή πράξη να βοηθάς το παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο. FathersDay»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:54