search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:02
MENU CLOSE

Γυναίκα πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην εθνική οδό

18.06.2019 05:59
Το ΕΚΑΒ της Πάτρας θα πρέπει να καλούν από εδώ και πέρα οι κάτοικοι του... Πύργου - Media

 

Τροχαίο δυστύχημα με την παράσυρση μιας γυναίκας 56 ετών, σημειώθηκε στις 22:20’ το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος όπου βρισκόταν το παλιό κέντρο «Σευχέλλες».

Η γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία της πνοή, μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Η 56χρονη γυναίκα επέβαινε σε λεωφορείο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Περίπου στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας αποβιβάστηκε από αυτό στην 182η χιλιομετρική θέση της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, κοντά στα Καμένα Βούρλα, στο παλιό κέντρο Σεϋχέλλες.

Όπως μεταδίδει το tvstar.gr η 56χρονη επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό για να φτάσει στον σύζυγό της που την περίμενε στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λαμία.

Διέσχισε το ρεύμα προς την Αθήνα και αφού πέρασε το προστατευτικό στηθαίο κατεβαίνοντας στο ρεύμα προς τη Λαμία, την παρέσυρε διερχόμενό Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να την διαμελίσει.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α΄ τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που επιλήφθηκαν του τροχαίου δυστυχήματος ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό της άτυχης γυναίκας στο νοσοκομείο της Λαμίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:00