23/01/2020 13:19:56

Ο Ινδός Χουντίνι πνίγηκε στα θολά νερά του ποταμού Γάγγη, ύστερα από επίδειξη - Πήδηξε δεμένος με αλυσίδες (Photos)

Ο Ινδός Χουντίνι πνίγηκε στα θολά νερά του ποταμού Γάγγη, ύστερα από επίδειξη - Πήδηξε δεμένος με αλυσίδες (Photos)   - Media

 

Ο Σανσάλ Λαχίρι ήταν ένας Ινδός κασκαντέρ, μάγος ο οποίος ήθελε να μοιάσει στον Χουντίνι. Μελετούσε τα νούμερα του μεγάλου μάγου και στη συνέχεια προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια τα έκανε και εκείνος.

Στην Ινδία τον ήξεραν με το ψευδώνυμο του Τζαντουκάρ Μαντρέικ. Ο Ινδός Χουντίνι αγνοείτο από προχθές όταν κατά τη διάρκεια μιας παράστασης, δέθηκε με αλυσίδες και από έναν γερανό επάνω από το ποτάμι και κάποια στιγμή έπεσε μέσα. Θεωρητικά στο νούμερο έπρεπε να ανοίξει τις αλυσίδες και τα λουκέτα  και να βγει στην επιφάνεια. Κάτι όμως που δεν συνέβη.

Ο Ινδός Χουντίνι χάθηκε στα λασπωμένα και θολά νερά του Γάγγη. Τι και εάν η αστυνομία έσπευσε αμέσως, τι και εάν βούτηξαν δύτες, το πτώμα του ήταν αδύνατον να βρεθεί.

Ο Λαχίρι είχε επιχειρήσει το ίδιο νούμερο πριν από χρόνια και είχε καταφέρει να βγει σε 19 δευτερόλεπτα ολοζώντανος. Κάτι που δεν κατάφερε τώρα. Το πτώμα του βρέθηκε ύστερα από δυο μέρες κάτω από τη γέφυρα Χοουραχ ανάμεσα στη λάσπη.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.