search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:46
MENU CLOSE

Συνεργασία της εταιρίας Λειτουργίας της Ολυμπίας Οδού και της INTERAMERICAN για υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας

18.06.2019 11:43
Συνεργασία της εταιρίας Λειτουργίας της Ολυμπίας Οδού  και της INTERAMERICAN για υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας - Media

 

Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της οδικής βοήθειας έχουν υπογράψει από τον Ιανουάριο του 2019 η INTERAMERICAN και η Ολυμπία Οδός Λειτουργία ΑΕ.

Η συμφωνία αφορά στο έργο ρυμούλκησης και απομάκρυνσης ελαφρών οχημάτων και δικύκλων που ακινητοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδoύ λόγω βλάβης ή ατυχήματος, από όχημα της INTERAMERICAN Βοήθειας. Η συνεργασία υπογραμμίζει τον στόχο για παροχή οδικής ασφάλειας εντός της Ολυμπίας Οδού στο υψηλότερο επίπεδο, με εξασφάλιση δωρεάν της πρώτης επέμβασης οδικής βοήθειας στους οδηγούς, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός τους, με την εγγύηση δύο κορυφαίων στον τομέα τους οργανισμών.

Η υπηρεσία συμβάλλει στην αποτροπή δευτερογενούς ατυχήματος και στην μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης, που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα ακινητοποιημένο όχημα, ενώ διευκολύνει ιδιαίτερα και τον παθόντα για την άμεση μετακίνηση του οχήματός του εκτός αυτοκινητοδρόμου σε ασφαλές σημείο με την επέμβαση της INTERAMERICAN, ώστε στη συνέχεια να επιληφθεί της μεταφοράς σε συνεργείο ή στην έδρα του η εταιρεία στην οποία το όχημα είναι ασφαλισμένο. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι από την έναρξη της συνεργασίας έως και σήμερα στην Ολυμπία Οδό έχουν εξυπηρετηθεί, ήδη, περισσότερα από 1.000 περιστατικά.

 

Τα συνεργαζόμενα μέρη

Η INTERAMERICAN Βοήθειας, έχει ηγετική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά της οδικής βοήθειας, στην οποία δραστηριοποιείται από το 1992. Η λειτουργία της βασίζεται σε ένα πυκνό δίκτυο 140 σταθμών πανελλαδικά. Η Οδική Βοήθεια της εταιρείας διαθέτει 220 ιδιόκτητα οχήματα (ρυμουλκά, πλατφόρμες, μοτοσικλέτες) και 250 άτομα σε εξειδικευμένο προσωπικό, που συμπληρώνονται από 65 τοπικές συνεργασίες με 150 οχήματα. Παρέχει υπηρεσίες επιτόπου επισκευής, ρυμούλκησης και μεταφοράς, επαναπατρισμού οχήματος και υποστήριξης σε περίπτωση ατυχήματος (autohelp). Σε ετήσια βάση, η εταιρεία εξυπηρετεί με οδική βοήθεια περισσότερα από 320.000 περιστατικά, ενώ ο δείκτης ικανοποίησης πελατών είναι ιδιαίτερα υψηλός (πάνω από 90%), καθώς και η διάθεση σύστασης της εταιρείας σε τρίτους από τον πελάτη (70%).

Η Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε. είναι η εταιρία που έχει αναλάβει για λογαριασμό της παραχωρησιούχου εταιρίας (Ολυμπία Οδός Α.Ε.) τη λειτουργία και τη συνήθη συντήρηση του αυτοκινητόδρομου με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της 500 ατόμων. Αποστολή της Ολυμπίας Οδού είναι η άνετη και ασφαλής μετακίνηση όλων των ταξιδιωτών, και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:45