search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Τσίπρας: Θα ενημερώσει για Τουρκία όποιον πολιτικό αρχηγό του το ζητήσει

18.06.2019 12:22
4822080.jpg

 

Αυτονόητη χαρακτηρίζουν από την κυβέρνηση τη διάθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ενημερώσει περί των εξελίξεων εξαιτίας της τουρκικής προκλητικότητας όποιον πολιτικό αρχηγό το επιθυμεί και ζητήσει να ενημερωθεί. Ωστόσο δεν προβλέπεται διαδικασία προκαθορισμένου κύκλου κατ’ ιδίαν επαφών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο, διαψεύδουν δημοσιεύματα που υπονοούν μεταβολή στάσης του πρωθυπουργού μετά την κριτική που του ασκήθηκε για την έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ και επισημαίνεται ότι ο πρωθυπουργός είναι στη διάθεση των πολιτικών αρχηγών για ενημέρωση πολλώ δε μάλλον που πρόκειται για εθνικό θέμα.

Σε κάθε περίπτωση ισχύει η ενημέρωση κυβερνητικών πηγών αμέσως μετά το ΚΥΣΕΑ, σύμφωνα με την οποία ο ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος «αφότου επιστρέψει από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των κομμάτων και θα συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38