search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Οι τουρκοκύπριοι ανοίγουν την «πόλη-φάντασμα» Βαρώσι

18.06.2019 18:22
Το Βαρώσι «άνοιξε» το κυπριακό «έκλεισε» - Media
 
Tον διορισμό ομάδας εμπειρογνωμόνων, η οποία θα διεξάγει μελέτη στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ενέκρινε σήμερα το λεγόμενο Υπουργικό Συμβούλιο του ψευδοκράτους .
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο αποκαλούμενος υπουργός εξωτερικών Κουντρέτ Οζερσάι, έκανε λόγο για βήμα του ψευδοκράτους προς την κατεύθυνση του ανοίγματος της Αμμοχώστου, σημειώνοντας ότι η εν λόγω μελέτη θα λάβει υπόψη της τα δικαιώματα των ιδιοκτητών των περιουσιών, τα οποία θα αντιμετωπισθούν αμερόληπτα.
 
Σύμφωνα με την Daily Sabah το ψευδοκράτος αποφάσισε την Τρίτη να ανοίξει το Βαρώσι, την πόλη φάντασμα στο νότιο τμήμα της Αμμοχώστου. 
 
«Το λεγόμενο Συμβούλιο των Υπουργών θα αξιολογήσει τους όρους δράσης στο Βαρώσι, το οποίο αποτελεί νόμιμη στρατιωτική ζώνη στην ΤΔΒΚ», δήλωσε ο Οζερσάι.
 
Πηγή: philenews/Daily Sabah
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:38