search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:33
MENU CLOSE

Μωράκι έπεσε μέσα σε κουβά με οξύ και πέθανε – Οι γονείς κοιμόντουσαν δίπλα

19.06.2019 07:44
Μωράκι έπεσε μέσα σε κουβά με οξύ και πέθανε – Οι γονείς κοιμόντουσαν δίπλα  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στις Φιλιππίνες, λίγο έξω από τη Μανίλα σε αγροτική περιοχή.

Οι γονείς εργαζόντουσαν σε μια φυτεία και μάζευαν φυτά. Το βράδυ αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στο κατάλυμα τους επειδή ήταν κουρασμένοι, αλλά να κοιμηθούν μέσα σε ένα θερμοκήπιο, στο πάτωμα, έτσι ώστε το πρωί να σηκωθούν νωρίς και να πιάσουν πάλι δουλειά.

Πατέρας και μητέρα ξάπλωσαν κουρασμένοι στο πάτωμα, και στη μέση έβαλαν το 6 μηνών κοριτσάκι τους, το οποίο μόλις είχε μάθει να μπουσουλάει.

Αμέσως τους πήρε ο ύπνος και δεν κατάλαβαν ότι το παιδί τους μπουσούλισε και έφυγε από εκεί που το είχαν. Βρήκε έναν κουβά λίγο δίπλα από το προσκέφαλο του πατέρα ο οποίος είχε οξύ και χημικά μέχρι επάνω, τα οποία χρησιμοποιούσαν σαν φυτοφάρμακα στις φυτείες.

Το κοριτσάκι μπουσούλισε έφτασε μέχρι τον κουβά πιάστηκε σηκώθηκε με δυσκολία και έσκυψε το κεφαλάκι της μέσα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το κορμάκι του να αναποδογυρίσει και να πέσει με το κεφάλι μέσα στον κουβά  και τα πόδια όρθια.

Κανείς δεν κατάλαβε τίποτε. Το παιδί έσβηνε. Το βρήκαν νεκρό τα ξημερώματα που ξύπνησαν.

Έσπευσαν στο κοντινότερο νοσοκομείο αλλά δεν το πρόλαβαν. Οι αρχές κρατούν τους δυο γονείς μέχρι στιγμής αλλά δεν τους έχουν απαγγελθει κατηγορίες.

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:32