search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:59
MENU CLOSE

Σάντρα Μπούλοκ: Αφιέρωσε το βραβείο MTV στα παιδιά της

19.06.2019 11:10
Σάντρα Μπούλοκ: Αφιέρωσε το βραβείο MTV στα παιδιά της - Media

 

Στα παιδιά της αφιέρωσε η Σάντρα Μπούλοκ το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Φοβισμένη Ερμηνεία για τον ρόλο της στο θρίλερ «Bird Box» στην απονομή των φετινών MTV Movie & TV Awards και με την ομιλία της όταν ανέβηκε στη σκηνή να το παραλάβει προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

To θρίλερ Bird Box, παραγωγής του Netflix σημείωσε τεράστια επιτυχία και έφτασε να προκαλέσει μέχρι και το διαδικτυακό Bird Boc Challenge, με χιλιάδες άτομα να κλείνουν τα μάτια τους και να προσπαθούν να κάνουν διάφορα πράγματα χωρίς να βλέπουν.

Η Σάντρα Μπούλοκ είπε ότι αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία επειδή το θέμα του είναι η οικογένεια.

«Ήθελα να σας δείξω πώς είναι η οικογένεια. Καμιά φορά γεννιέσαι σε μια οικογένεια, μερικές φορές πρέπει εσύ να αναζητήσεις να βρεις την οικογένειά σου, άλλες φορές σε βρίσκει αυτή, αλλά δεν έχει σημασία το πώς δημιουργείται μια οικογένεια, γιατί όταν η οικογένεια σχηματιστεί και ενωθεί, μετά είναι αυτό για το οποίο μάχεσαι και αυτό που θες να προστατεύσεις. Και αυτό που είδατε στο φιλμ, είναι τι μπορεί να κάνει η μητέρα σας για εσάς» τόνισε.

Αναφερόμενη στα παιδιά της, τα οποία έχει υιοθετήσει, τον 9χρονο Λιούις και την 7χρονη Λάιλα είπε αστειευόμενη ότι δεν μπορούν να δουν την ταινία μέχρι να γίνουν 21 ετών. «Μία μέρα θα καταλάβετε. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω για σας» τόνισε.

«Ό,τι κι αν συμβαίνει είστε η πρώτη μου σκέψη το πρωί» συνέχισε. «Είστε η τελευταία μου σκέψη το βράδυ. Με έφεραν σε αυτόν τον κόσμο για να σας προστατέψω. Είστε ο κόσμος μου. Σας αγαπώ τόσο πολύ και θα μετακινούσα και βουνά για να σιγουρευτώ ότι είστε ασφαλείς» πρόσθεσε.

Η Σάντρα Μπούλοκ είπε ακόμη ότι ο γιος της που ήταν στο κοινό ενδιαφέρεται περισσότερο για τις ταινίες με υπερήρωες και έκανε μνεία στις συναδέλφους της, ηθοποιούς, Γκαλ Γκαντότ και Μπρι Λάρσον που ενσαρκώνουν τις Wonder Woman και Captain Marvel.

«Είμαι σίγουρη ότι θα παρατηρήσει ότι είναι γυναίκες, όπως η μαμά του» συμπέρανε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53