search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46
MENU CLOSE

Κατατέθηκε αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης της «Ναυτεμπορικής» – Τι απαντά η εφημερίδα

19.06.2019 14:51
Κατατέθηκε αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης της «Ναυτεμπορικής» - Τι απαντά η εφημερίδα - Media

 

Αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» κατέθεσε η τράπεζα Eurobank, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το euro2day.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η Eurobank είχε προ μηνών καταγγείλει τα δάνεια της επιχείρησης. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναμένεται να απευθύνει ερώτημα στην εισηγμένη εταιρεία ζητώντας από εκείνη να σχολιάσει τις πληροφορίες προκειμένου να λάβει σχετικές αποφάσεις.

Η «Ναυτεμπορική» έχει ήδη ξεπεράσει διάστημα 18 μηνών τελώντας σε καθεστώς αναστολής.

Η ανακοίνωση της «Ναυτεμπορικής»

Ανακοίνωση-απάντηση στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν εξέδωσε η εταιρία της «Ναυτεμπορικής»:

«Αναφορικά με δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την κατάθεση αίτησης για την υπαγωγή της εταιρίας “Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία, η εταιρία “Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” ανακοινώνει τα ακόλουθα, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού:

Η Εταιρία δεν έχει λάβει γνώση μέχρι και σήμερα αιτήσεως με την οποία να ζητείται η υπαγωγή της σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68-77 ν. 4307/2014. Σημειωτέον ότι σύμφωνα με το άρθρο 68 παρ. 2 του ν. 4307/2014, η εν λόγω αίτηση υποβάλλεται μόνον από πιστωτές, ήτοι χωρίς τη συμμετοχή της επιχείρησης και κοινοποιείται στην επιχείρηση δεκαπέντε (15) τουλάχιστον ημέρες πριν από την δικάσιμο, σύμφωνα με το άρθρο 70 παρ. 4 ν. 4307/2014.
Ομοίως η Εταιρία δεν έχει λάβει γνώση αιτήσεως για την λήψη προληπτικών μέτρων στο πλαίσιο υποβληθείσας αίτησης υπαγωγής σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης, σύμφωνα με το άρθρο 70 παρ. 3 ν. 4307/2014.
Η Εταιρία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να πληροφορηθεί το συντομότερο δυνατό εάν έχουν υποβληθεί οι ως άνω αιτήσεις,ώστε να ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:45