search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:46
MENU CLOSE

Τσίπρας για τον θάνατο του Τάκη Μπενά: Πάντοτε δίπλα στη νέα γενιά

19.06.2019 19:10
Τσίπρας για τον θάνατο του Τάκη Μπενά: Πάντοτε δίπλα στη νέα γενιά  - Media

«Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη και σεβασμό τον Τάκη Μπενά που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Επικεφαλής της Νεολαίας Λαμπράκη και ηγετικό στέλεχος του Κομμουνιστικού κινήματος και της Ανανεωτικής Αριστεράς, υπήρξε πάντοτε πρωτοπόρος στη δράση και στις ιδέες» αναφέρει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter για το θάνατο του Τάκη Μπενά.

«O Τάκης Μπενάς υπήρξε πάντοτε δίπλα στη νέα γενιά, δίδαξε σε εμάς τους νεότερους το ήθος και τις αξίες της ανιδιοτέλειας και της διαρκούς προσφοράς. Οι αγώνες και η πολιτική του σκέψη θα αποτελούν πάντοτε μια σημαντική παρακαταθήκη για όλους μας», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Σκουρλέτης: Καλό ταξίδι σύντροφε

«Η είδηση του θανάτου του Τάκη Μπενά μας φέρνει στο νου την πολυτάραχη ζωή όλων εκείνων των στελεχών της ελληνικής Αριστεράς, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην υπηρεσία των μεγάλων ιδανικών και αξιών του σοσιαλισμού με δημοκρατία και ελευθερία, που πίστεψαν στο όραμα του δημοκρατικού κομμουνισμού» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης για τον θάνατο του Τάκη Μπενά:

«Η ανιδιοτέλεια, η σεμνότητα, το πάθος και η βαθιά συντροφικότητα χαρακτήρισαν πάντα τη στάση του σε όλες τις στιγμές της αγωνιστικής του πορείας. Βαθιά ενωτικός, υπηρέτησε την υπόθεση της κομμουνιστικής ανανέωσης με τέτοιο τρόπο που πάντα κέρδιζε την εκτίμηση των συντρόφων του, μικρών και μεγάλων. Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, υποκλινόμαστε και τον αποχαιρετούμε ευχαριστώντας τον, γιατί με την παρουσία του μας έμαθε πολλά, γιατί μας δίδαξε τί θα πει ήθος και συντροφικότητα, αλλά και συνέπεια. Καλό ταξίδι σύντροφε, οι ιδέες δεν πεθαίνουν, οι αγώνες είναι παρακαταθήκη για τους επόμενους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33