search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:35
MENU CLOSE

Καρφώνουν την πρόκα φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους – Η πιο σέξι διαφήμιση εργαλείων που τα σπάει (Video)

20.06.2019 07:01
Καρφώνουν την πρόκα φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους – Η πιο σέξι διαφήμιση εργαλείων που τα σπάει (Video) - Media

 

Οι πωλήσεις για μια εταιρία εργαλείων στη Λευκορωσία δεν πήγαιναν καλά. Οι υπεύθυνοι έπρεπε να βρουν ένα τρόπο να διαφημίσουν το προϊόν τους και να αρχίζει να κινείται η αγορά.  

Την ιδέα έριξε στο τραπέζι ένας εργαζόμενος της εταιρίας. Να γυρίσουν μια διαφήμιση για την τηλεόραση που θα καθηλώνει τον τηλεθεατή και ο τρόπος να καθηλωθεί ο τηλεθεατής θα είναι στη διαφήμιση να παίζουν όμορφες κοπέλες που θα αφήνουν υπονοούμενα σε ότι κάνουν. Πχ θα καρφώνουν με πάθος μια βίδα και θα φοράνε μόνο τα εσώρουχα τους.

Οι υπεύθυνοι υλοποίησαν αμέσως την ιδέα, βρήκαν τις κατάλληλες γυναίκες (όλες τους πανέμορφες) και γύρισαν το διαφημιστικό.

Μάλιστα η εταιρία ανακοίνωσε ότι στα καταστήματα της όπου εξυπηρετούνται οι πελάτες, αλλάζει ο ενδυματολογικός κώδικας για το καλοκαίρι. Έτσι οι γυναίκες εργαζόμενοι – αν θέλουν – θα μπορούν να φορούν μέχρι και μαγιό όταν τα θερμόμετρα θα δείχνουν θερμοκρασίες μεγαλύτερες από 27 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:35