11/07/2020 23:59:03

Καρφώνουν την πρόκα φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους – Η πιο σέξι διαφήμιση εργαλείων που τα σπάει (Video)

 Καρφώνουν την πρόκα φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους – Η πιο σέξι διαφήμιση εργαλείων που τα σπάει (Video) - Media

 

Οι πωλήσεις για μια εταιρία εργαλείων στη Λευκορωσία δεν πήγαιναν καλά. Οι υπεύθυνοι έπρεπε να βρουν ένα τρόπο να διαφημίσουν το προϊόν τους και να αρχίζει να κινείται η αγορά.  

Την ιδέα έριξε στο τραπέζι ένας εργαζόμενος της εταιρίας. Να γυρίσουν μια διαφήμιση για την τηλεόραση που θα καθηλώνει τον τηλεθεατή και ο τρόπος να καθηλωθεί ο τηλεθεατής θα είναι στη διαφήμιση να παίζουν όμορφες κοπέλες που θα αφήνουν υπονοούμενα σε ότι κάνουν. Πχ θα καρφώνουν με πάθος μια βίδα και θα φοράνε μόνο τα εσώρουχα τους.

Οι υπεύθυνοι υλοποίησαν αμέσως την ιδέα, βρήκαν τις κατάλληλες γυναίκες (όλες τους πανέμορφες) και γύρισαν το διαφημιστικό.

Μάλιστα η εταιρία ανακοίνωσε ότι στα καταστήματα της όπου εξυπηρετούνται οι πελάτες, αλλάζει ο ενδυματολογικός κώδικας για το καλοκαίρι. Έτσι οι γυναίκες εργαζόμενοι - αν θέλουν - θα μπορούν να φορούν μέχρι και μαγιό όταν τα θερμόμετρα θα δείχνουν θερμοκρασίες μεγαλύτερες από 27 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.