09/12/2019 09:48:32

Οι πολυεπίπεδες τοιχογραφίες της Gina Kiel (Photos)

Οι πολυεπίπεδες τοιχογραφίες της Gina Kiel (Photos) - Media

 

Την ανθρώπινη εμπειρία εξερευνά, μέσω ιδεών για τη ζωή, τον θάνατο, την πνευματικότητα και την ποπ κουλτούρα, η Νεοζηλανδή καλλιτέχνης και σχεδιάστρια Gina Kiel. Οι τοιχογραφίες της σε τυφλές όψεις κτηρίων έχουν συχνά ένα φωτεινό μπλε φόντο το οποίο δένει με τον ηλιόλουστο ουρανό του νησιού του Ειρηνικού και τη θάλασσα που το περιβάλλει.

Η Gina είναι βραβευμένη εικονογράφος, με έδρα την Ουέλινγκτον, την πρωτεύουσα. Με παιδικά χρόνια γεμάτα μουσική, φύση, ταινίες της Ντίσνεϊ και μετά από ατέλειωτες ώρες ζωγραφίζοντας, η Gina έγινε εικονογράφος αφότου εργάστηκε σε εταιρεία animation. Εκεί ανακάλυψε ότι αγαπά να ζωγραφίζει μέρη του σώματος. Η ψυχεδελική παλέτα της περιλαμβάνει κίτρινες χαμογελαστές φάτσες, που μπορεί κανείς να βρει πίσω από ρεαλιστικά πρόσωπα που έχει ζωγραφίσει ή πίσω από κατακερματισμένα μέρη του σώματος.

Συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις σε όλον τον κόσμο και, συνεργαζόμενη με το Inject Design, η Gina Kiel παρουσιάζει ορισμένα από τα πιο εμβληματικά design artworks της Νέας Ζηλανδίας.

Πηγή: ΑΠΕ  - ΜΠΕ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.