23/09/2020 02:50:21

Δώρο Οδική Βοήθεια για 180 ημέρες σε πελάτες WIND ONE

Δώρο Οδική Βοήθεια για 180 ημέρες σε πελάτες WIND ONE - Media

 

Η WIND και η Hellas Direct[1] εγκαινιάζουν μία νέα, μεγάλη συνεργασία που παρέχει μοναδικά προνόμια σε όλους τους WIND ONE πελάτες, νέους και υφιστάμενους.

Οι WIND ONE πελάτες θα μπορούν τώρα να απολαμβάνουν 6 μήνες (180 ημέρες) δωρεάν Οδική Βοήθεια για το αυτοκίνητό τους από την Hellas Direct, χωρίς καμία δέσμευση, σε όποια εταιρία και αν έχουν ασφαλισμένο το αυτοκίνητό τους.

Η υπηρεσία της οδικής βοήθειας αφορά σε επιτόπια επισκευή (εφόσον είναι εφικτό), ρυμούλκηση, φόρτιση μπαταρίας, αλλαγή λάστιχου, μεταφορά σε πρατήριο λόγω έλλειψης καυσίμου και βοήθεια σε περίπτωση απώλειας κλειδιών.

Η WIND έχοντας πάντα στο επίκεντρο την εξαιρετική εμπειρία πελάτη φροντίζει ώστε όλες οι συνεργασίες με τρίτους να προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη στους συνδρομητές της. 

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα την προσφορά σε 3 απλά βήματα,  μέσω μίας φιλικής προς τον χρήστη ιστοσελίδας, διαθέσιμης και μέσω της εφαρμογής myWIND. Περισσότερες πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα WIND και στο www.wind.gr.

 

[1] Λίγα λόγια για την εταιρία: Η Hellas Direct είναι η εμπορική επωνυμία της HD Insurance Ltd, μίας Κυπριακής ασφαλιστικής εταιρίας ζημιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω υποκαταστήματος. Ελέγχεται από την Έφορο Ασφαλίσεων της Κύπρου και συμπληρωματικά από τη Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 212 222 9999 και στο www.hellasdirect.gr.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.