search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:41
MENU CLOSE

Βρετανίδες αεροσυνοδοί μοσχοπουλούν σε φετιχιστές χρησιμοποιημένα καλσόν τους (Photos)

20.06.2019 12:54
Γιατί πρέπει να βάλεις τα καλσόν σου στην κατάψυξη - Media

 

«Μην το πετάξεις, αν μπορείς να το… μοσχοπουλήσεις»: Αυτής της λογικής φαίνεται ότι είναι Βρετανίδες αεροσυνοδοί, που πωλούν τα χρησιμοποιημένα καλσόν τους στο eBay για να βγάζουν κάτι επιπλέον. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», τα παλιά καλσόν πωλούνται διαδικτυακά ακόμα και αντί 20 λιρών (22,50 ευρώ) το ένα, ενώ τα λιωμένα από την ορθοστασία παπούτσια τους «πιάνουν» ακόμα και 75 λίρες (84 ευρώ).

«Πολλά κορίτσια το κάνουν. Μερικά χρησιμοποιούν το eBay, αλλά και άλλα σάιτ για να τα πουλήσουν» επιβεβαιώνει εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Προκαλεί έκπληξη το πόσοι άνθρωποι εκεί έξω θέλουν να αγοράσουν» συμπληρώνει. Και δεν είναι να αναρωτιούνται κανείς για τα κίνητρα των αγοραστών, τα οποία, από τις αγγελίες που ανεβάζουν οι αεροσυνοδοί, φαίνονται να τα γνωρίζουν κι αυτές.

Ενδεικτική είναι η αγγελία γυναίκας που φοράει μίνι φούστα με καλσόν, δίπλα σε φωτογραφία που δείχνει μια καρφίτσα με τα διακριτικά της British Airways, για να αποδείξει ότι αυτό το καλσόν που θα φτάσει στα χέρια κάποιου φετιχιστή ανήκει πράγματι σε αεροσυνοδό.

Το eBay περιορίστηκε να σχολιάσει πως φροντίζει ό,τι πωλείται από αυτό να είναι συμβατό με τους κανόνες υγιεινής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:40