search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:56
MENU CLOSE

Παραμένει στα χέρια των εργατών η ΒΙΟΜΕ – Άγονος άλλος ένας πλειστηριασμός

20.06.2019 16:02
Απίστευτη πρόκληση: Εν μέσω κορωνοϊού έκοψαν «νύχτα» το ρεύμα στο εργοστάσιο ΒΙΟΜΕ - Με συνδρομή των ΜΑΤ! - Media

 

‘Αγονος κηρύχθηκε ακόμη ένας πλειστηριασμός ακινήτων τού πτωχευμένου ομίλου “Φίλκεραμ Τζόνσον”, καθώς στη σημερινή διαδικασία που διεξήχθη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πλειοδότη.

Το τίμημα των ακινήτων προσδιορίστηκε σε 12,5 εκατ. ευρώ, ενώ θα ακολουθήσει την επόμενη Πέμπτη άλλη μία πλειοδοτική διαδικασία και εφόσον δεν εκδηλωθεί ούτε τότε ενδιαφέρον, η διαδικασία θα επαναληφθεί τον Σεπτέμβρη. Είχαν προηγηθεί δύο γύροι πλειστηριασμών με τίμημα διαδοχικά 33 και 22,6 εκατ. ευρώ αλλά ελλείψει κατάθεσης προσφορών, κηρύχθηκαν άγονοι, οπότε η νέα τιμή προσδιορίστηκε τώρα σε 12,5 εκατ. ευρώ.

Με αφορμή τη σημερινή διαδικασία, εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟΜΕ) και αλληλέγγυοι που στηρίζουν το εγχείρημα τους, βρέθηκαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ, θυγατρικής της “Φίλκεραμ Τζόνσον”, συνεχίζουν την παραγωγή (σαπούνια, καθαριστικά είδη κ.ά.) χρησιμοποιώντας μέρος της έκτασης του παλιού εργοστασίου της μητρικής, ενώ ζητούν μία βιώσιμη λύση στο εγχείρημά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53