search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:12
MENU CLOSE

Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου ποσού από σπίτι επιχειρηματία στην Νάουσα – Εμπλοκή μιας γνωστής του κι ενός πρώην υπαλλήλου του

20.06.2019 16:57
Πυροβολισμοί έξω από το δημαρχείο Μενιδίου - Πληροφορίες για τραυματία - Media

 

Την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που κατήγγειλε επιχειρηματίας από το σπίτι του στη Νάουσα Ημαθίας εξιχνίασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας.

Στο έγκλημα εμπλέκονται μία 40χρονη, γνωστή του θύματος, κι ένας 35χρονος πρώην υπάλληλός του, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως ανακοινώθηκε, η 40χρονη Ελληνίδα, παραβίασε το σπίτι του επιχειρηματία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 87.000 ευρώ συν δύο ρολόγια.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος, υπήκοος Αλβανίας, παρείχε πληροφορίες στην συγκατηγορούμενή του για τις κινήσεις του 41 ετών πρώην εργοδότη του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι της γυναίκας σε περιοχή της Πέλλας, επιμελώς κρυμμένα, 46.880 ευρώ.

Στην ίδια έρευνα εντοπίστηκαν και τα δύο ρολόγια και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους αφορά το αδίκημα της κλοπής και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:11