search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Γρηγοράκος: Η ΝΔ βρίσκεται πολύ ψηλά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπό κατάρρευση και το ΚΙΝΑΛ…

20.06.2019 17:35
Στο «Σωτηρία» με Covid ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος - Media

 

Για το ΚΙΝΑΛ μίλησε σε συνεντεύξεις του ο υποψήφιος βουλευτής  του κόμματος, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Από τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αντέννα Νότιας Ελλάδας 97.2 fm:

«Το Κίνημα Αλλαγής στη συνεδρίαση των οργάνων του έχει πάρει μια σαφή απόφαση: η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη. Θα ακολουθήσουμε το μοντέλο της Ισπανίας με τον Σάντσεθ. Μας ενδιαφέρει η χώρα και θα δώσουμε την στήριξή μας προκειμένου να επανέλθει στην κανονικότητα. Θα πρέπει όμως να δούμε κάποια στιγμή ποιος συνέβαλε στον εκτροχιασμό της οικονομίας της χώρας την περίοδο 2004-2009. Η Νέα Δημοκρατία είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός της κρίσης και της χρεοκοπίας της χώρας. Παραμένει μια σκληρή δεξιά παράταξη και το απέδειξε και με τα ψηφοδέλτιά της τώρα. Ο καλλωπισμός που επιχειρεί ο σημερινός αρχηγός της δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα αποτυχημένο “λίφτινγκ”. Ο πυρήνας της Νέας Δημοκρατίας παραμένει αναλλοίωτος. Ούτε σύγχρονη Κεντροδεξιά είναι ούτε μεταρρυθμιστική δύναμη. Οι πολιτικές που πρεσβεύει ως προς το οικονομικό μοντέλο που προτείνει να ακολουθήσουμε, βρίσκονται στον αντίποδα του κοινωνικού κράτους και της κοινωνίας της αλληλεγγύης. Το “γαλάζιο” πρόγραμμα αδιαφορεί παντελώς για τις καίριες κοινωνικές δομές της υγείας, της πρόνοιας, της αλληλεγγύης. Η πολιτική αλλαγή που επαγγέλλεται δεν επιτυγχάνεται με την αντικατάσταση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τους “γαλάζιους” στη διακυβέρνηση του τόπου. Αν αυτή η αλλαγή στηρίζεται σε συντηρητικές συνταγές και χωρίς να επενδύει στη δύναμη της κοινωνίας, τότε μάλλον η χώρα θα βρεθεί πάλι στα “βράχια”».

Από τη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 fm:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Λακωνία είναι μια κατεξοχήν συντηρητική περιοχή. Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πολύ ψηλά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπό κατάρρευση και το Κίνημα Αλλαγής προσπαθεί να διατηρήσει την έδρα. Το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής είναι ο πολιτικός χώρος που πάντοτε θέτει τη χώρα πάνω από οτιδήποτε. Γι αυτό και “πλήρωσε το μάρμαρο” δυσανάλογα. Και αυτή τη φορά θα δώσουμε “ψήφο ανοχής”, προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα. Δεν δέχομαι όμως να μην μάθουμε κάποια στιγμή γιατί έφτασε η χώρα στη χρεοκοπία. Θέλω να ακούσω την αυτοκριτική της Νέας Δημοκρατίας».

Από τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ-1, στην εκπομπή «Απευθείας»:

«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ψήφο στην σταθερότητα και στην πρόοδο. Είμαστε μια προοδευτική δύναμη, η οποία με το πρόγραμμά της μπορεί να επιβάλει μια προοδευτική κατεύθυνση στην επόμενη κυβέρνηση. Γι αυτό ζητάμε την ισχυρή στήριξη στις 7 Ιουλίου».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:24