search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Πασχάλης Τσαρούχας: «Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας» (Video)

21.06.2019 08:07
Πασχάλης Τσαρούχας: «Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας» (Video) - Media

 

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές τα προηγούμενα χρόνια, ενώ θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά», όπου υποδυόταν έναν εργοδότη που έβαζε ένσημα σε έναν Αλβανό εργάτη του. Ο ρόλος αυτός τον είχε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και στην Αλβανία με τους κατοίκους της χώρας να τον υποδέχονται με λατρεία.

«Όταν έπαιζα στο ήταν πολύ φρέσκια η κατάσταση των Αλβανών που έρχονταν στην Ελλάδα και υπήρχε ένας φόβος, μια άγνοια του κόσμου απέναντι στους ανθρώπους αυτούς και η σειρά έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους. Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας γιατί τους έβαζα ένσημα.

Έπαιζα έναν εργοδότη, ο οποίος στους ανθρώπους που δούλευαν γι’ αυτόν έβαζε ένσημα. Ήμουν φιλαράκι, ήμουν καλό αφεντικό. Κάποια στιγμή που πήγα στην Αλβανία για 2-3 μέρες έζησα πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Εκδηλώσεις λατρείας! Δεν με άφηναν να πληρώσω ούτε στο βενζινάδικο» είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:25