search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:49
MENU CLOSE

Καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης ενός γαιδουριού από βέβαιο θάνατο – Το έβαλαν σε μια βάρκα (Video)

21.06.2019 08:47
Καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης ενός γαιδουριού από βέβαιο θάνατο – Το έβαλαν σε μια βάρκα (Video) - Media

 

Η Μίγια είναι ένα θηλυκό γαιδουράκι που ο ιδιοκτήτης του έκρινε σκόπιμο να το αφήσει να πεθάνει. Το πήρε λοιπόν, το φόρτωσε σε μια βάρκα και το παράτησε σε ένα έρημο Κροατικό νησάκι που ονομάζεται Ραβάν.

Το γαιδουράκι στο νησί δεν πέθανε. Βρήκε άφθονη τροφή, και κατάφερε να επιζήσει. Στο μικρό ακατοίκητο νησί όμως δεν υπήρχε νερό.

Τυχαία ένας ψαράς με τη βάρκα του επέστρεφε μετά από μέρες στο αρχιπέλαγος Σιμπένικ έξω από τις Δαλματικές ακτές. Τυχαία είδε το γαιδουράκι στο μικρό νησί το οποίο είχε κατέβει στη θάλασσα και έψαχνε για λίγο νερό.

Ο ψαράς έστριψε τη βάρκα του και πήγε στο νησί. Αμέσως κατάλαβε ότι ο γάιδαρος διψούσε, η μουσούδα του είχε γεμίσει αφρούς. Ο ψαράς έβγαλε 10 λίτρα νερό που είχε στη βάρκα του και του τα έδωσε.

Ο ψαράς έφυγε επέστρεψε στο νησί του και είπε το περιστατικό σε μια παρέα στο λιμάνι. Τότε αποφασίστηκε να ξαναπάνε εκεί και να σώσουν τη γαιδούρα, Εφοδιάστηκαν πάλι με νερό και ξεκίνησαν για το έρημο νησί.

Μέσα σε λίγα λεπτά το γαιδουράκι είχε ανέβει στη βάρκα και επέστρεφε. Στο λιμάνι όλο το νησί είχε συγκεντρωθεί. Πολλοί είχαν φέρει μαζί τους χόρτα και καρότα τα οποία έδωσαν σαν καλωσόρισμα. Η Μίγια είναι η μασκότ του νησιού.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24