search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Ρόδος: Νεκρός καρχαρίας 436 κιλών (Photos)

21.06.2019 08:58
Ρόδος: Νεκρός καρχαρίας 436 κιλών (Photos) - Media

 

Το κουφάρι ενός καρχαρία «σαπουνά» εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Βόδι ένα σκάφος από τη Ρόδο και το ρυμούλκησε μέχρι την παραλία Καβουράκια.

Σύμφωνα με την ”Ροδιακή’‘, στην περιοχή έσπευσαν αμέσως στελέχη από τη Διεύθυνση Αλιείας Δωδεκανήσου, από τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου και από το Κεντρικό Λιμεναρχείο, οι οποίοι αφού εξέτασαν το κήτος, δεν διαπίστωσαν κάποιον τραυματισμό του.

Ο καρχαρίας είχε μήκος 4,04 μέτρα και ζύγιζε 436 κιλά. Αυτό το είδος καρχαρία είναι άκακο και ακίνδυνο για τον άνθρωπο. Στη συνέχεια ακολούθησε η υγειονομική ταφή του από την υπηρεσία Καθαριότητος του Δήμου Ρόδου.

Ωστόσο αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες από τα στελέχη των υπηρεσιών μεταξύ των οποίων και μία Λιμενικός, οι οποίοι μάλλον βρήκαν διασκεδαστικό τον θάνατο του καρχαρία και χαμογελούν μπροστά στο κουφάρι του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:45