search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:49
MENU CLOSE

Της ξέφυγε ακατάλληλη ατάκα – Σχολιάστρια άφησε «άλαλο» το πάνελ στη «Φωλιά των Κου Κου» (Video)

21.06.2019 10:03
«Μακελειό»: 5.000€ πρόστιμο για κάθε φορά που θα συκοφαντεί τον Θεοδωρικάκο – Τι αναφέρει η προσωρινή διαταγή - Media

 

Μεγάλη αμηχανία προκάλεσε στην εκπομπή τους «Στη φωλιά των Κου Κου», η ατάκα που ξέφυγε από την πανελίστρια Τζώρτζια Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή πρόβαλε απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης, στην Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με το πρώτο ραντεβού.

«Αυτό που λέει ο άνθρωπος, ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης είναι το σωστό, είναι λες και έχει μπει στο μυαλό μίας γυναίκας, το ‘χει διαβάσει και ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλουμε όλες μας στο πρώτο ραντεβού. Γιατί αν με καλέσεις στο σπίτι σου, στο πρώτο ραντεβού, καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμήσεις! Εεε δεν θες να με ταΐσεις, συγνώμη! Καταλαβαίνω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα και θες να με ξεμοναχιάσεις, όποτε καλό θα είναι στο πρώτο ραντεβού να πηγαίνουμε έξω, να τρώμε το φαγητό μας, να γνωριστούμε σαν άνθρωποι και να δούμε αργότερα πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση».

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε «αυτά συμβαίνουν καμιά φορά δεν ήθελε να το πει η Τζώρτζια αυτό» και έτσι η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:49