search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Αγνώριστος ο Matthew Perry από τα «Φιλαράκια» – Ανησυχία για την υγεία του (Photos)

21.06.2019 10:57
Αγνώριστος ο Matthew Perry από τα «Φιλαράκια» - Ανησυχία για την υγεία του (Photos) - Media

 

Τα τελευταία χρόνια οι φήμες τον θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, ενώ ο ίδιος για περίπου δύο χρόνια δεν είχε πραγματοποιήσει καμιά δημόσια εμφάνιση.

Ο λόγος για τον Matthew Perry τον οποίο ο φωτογραφικός φακός «εντόπισε» την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη.

Η εικόνα του 49χρονου ηθοποιού από το Friends δεν παρέπεμπε σε αυτό που όλοι τον έχουμε συνηθίσει. Ήταν ατημέλητος, τα ρούχα του ήταν λεκιασμένα και τα χέρια του πρησμένα, κάτι που ενισχύει τις φήμες που τον θέλουν να παλεύει με τους προσωπικούς του «δαίμονες» σχετικά με την υγεία του.

Όπως είναι γνωστό, ο Matthew Perry το 1997, εθίστηκε σε ένα πολύ ισχυρό φάρμακο ύστερα από ένα ατύχημα που είχε με το jet ski του, ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν επισκέφθηκε αρκετές φορές κέντρα αποτοξίνωσης τόσο για το αλκοόλ, όσο και για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό νοσηλεύτηκε για τρεις μήνες με ρήξη εντέρου.

Δείτε τον στις παρακάτω φωτογραφίες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49