Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα το πιο αγαπημένο λαδερό φαγητό, τα γεμιστά με ρύζι.
Υλικά Συνταγής
Εκτέλεση
Για αυτά τα εύκολα και γρήγορα γεμιστά, ετοιμάζουμε πρώτα τα λαχανικά μας. Κόβουμε καπάκι – φέτα από την πιπεριά και αφαιρούμε τους σπόρους και τις μεμβράνες. Αφαιρούμε καπάκι – φέτα κι από την ντομάτα και με κουτάλι, αδειάζουμε σε μπολ τη ψίχα.
Φτιάχνουμε τη γέμιση για τα γεμιστά με ρύζι
Αφήνουμε τα ζουμιά της ντομάτας και τους σπόρους και βάζουμε στο μπλέντερ τη ψίχα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τ’ αλέθουμε.
Τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το ρύζι (10 κ.σ. όσα είναι και τα λαχανικά μας).
Προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι, τα 3/4 φλ. ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Τέλος, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τα γεμιστά κατά τα 3/4.
Σκεπάζουμε με καπάκι. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 1 ώρα και 10 λεπτά στους 180 βαθμούς C, στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα.
Αν θέλουμε, προσθέτουμε και πατάτες κυδωνάτες.
Πηγή: argiro.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.