search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:10
MENU CLOSE

Χανιά: Άφησαν το σκύλο να ψήνεται στο πορτ-μπαγκαζ και πήγαν για ψώνια (Photo)

21.06.2019 15:09
Χανιά: Άφησαν το σκύλο να ψήνεται στο πορτ-μπαγκαζ και πήγαν για ψώνια (Photo) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από υποκατάστημα γερμανικού ομίλου σούπερ μάρκετ στις Μουρνιές στα Χανιά. Όπως καταγγέλθηκε στο zarpanews.gr, μια οικογένεια, πήγε να απολαύσει τα ψώνια της ενώ εγκατέλειψε μέσα στο εικονιζόμενο τζιπ – φούρνο,έναν σκύλο, με κλειστά τα παράθυρα για πάρα πολύ ώρα!

Με την θερμοκρασία στα ύψη, το σκυλάκι ασφυκτιούσε μέσα στο πoρτ-μπαγκάζ χωρίς νερό και εγκλωβισμένο δίπλα σε ένα παιδικό καροτσάκι ενώ τόσο ο οδηγός όσο και η σύζυγός του, αφού τελείωσαν τα ψώνια τους και γύρισαν χαλαροί πίσω… αντιμετώπισαν με ειρωνεία και επιθετικότητα τις παρατηρήσεις που δέχτηκαν για την συμπεριφορά τους.

Στη συνέχεια αναχώρησαν, απειλώντας μάλιστα με κυρώσεις για πιθανή δημοσίευση του συμβάντος.

Μάλιστα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr το όχημα έχει το αυτοκόλλητο του γιατρού, μια ιδιότητα που παραπέμπει σε ένα υποτιθέμενο ενδιαφέρον για τη ζωή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06