search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:37
MENU CLOSE

Μαρκόπουλος κατά Μητσοτάκη: Δεν με πήρε καν τηλέφωνο να με ενημερώσει (βίντεο)

21.06.2019 15:41
Μαρκόπουλος κατά Μητσοτάκη: Δεν με πήρε καν τηλέφωνο να με ενημερώσει (βίντεο) - Media

 

Μένει στη Νέα Δημοκρατία και απελευθερώνει τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ό,τι και όποιον θέλουν. Αυτό είπε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, παρουσία πολλών φίλων και συνεργατών του. 

Ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε «βαθύτατα προσβεβλημένος» από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι μην είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική Περιφέρεια της Εύβοιας. 

Ο πρώην πλέον «γαλάζιος» βουλευτής ξεκαθάρισε ότι μένει στη Νέα Δημοκρατία και εκτόξευσε βολές κατά του αρχηγού του κόμματος επειδή δεν τον ενημέρωσε ποτέ για την απόφασή του. «Δεν μπόρεσε να μου κάνει την τιμή, σε έναν άνθρωπο που ήταν 11 χρόνια βουλευτής και υπουργός, να πάρει τηλέφωνο. Να μου πει έναν λόγο, μια δικαιολογία, αυτό που λένε στα μνημόσυνα. Ούτε αυτό. Μετά τον αγώνα που έδωσα για την παράταξη το έμαθα από τα sites», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι υπάρχουν κι άλλες πολλές περιπτώσεις, σε όλη την Ελλάδα, που είναι αντίστοιχη με τη δική του, όπως αυτή του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, του Μιχάλη Γιαννάκη, του Νίκο Φουσέκη, κα.

Πηγή: eviatopblog.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:36