search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:08
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: 27 ή 28 Ιουνίου οι ημερομηνίες που προτείνει η ΝΔ για το ντιμπέιτ – Έκκληση στα κόμματα να δεχτούν μια από τις δυο

21.06.2019 17:39
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: 27 ή 28 Ιουνίου οι ημερομηνίες που προτείνει η ΝΔ για το ντιμπέιτ - Έκκληση στα κόμματα να δεχτούν μια από τις δυο - Media

 

«Με δεδομένη την πραγματοποίηση έκτακτης Συνόδου Κορυφής το βράδυ της 30ης Ιουνίου στις Βρυξέλλες, ενημερώσαμε όλα τα κόμματα για την ανάγκη αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής του debate των πολιτικών αρχηγών, δηλώνοντας εξαρχής ότι από την πλευρά μας είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία», αναφέρουν πηγές του Μαξίμου.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν: «Η ΝΔ δήλωσε διαθεσιμότητα για δύο ημερομηνίες, την 27η και 28η Ιουνίου. Από την πλευρά μας δηλώσαμε προφανώς διαθέσιμοι και για τις δυο. Καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα να αποδεχτούν μία από τις δύο αυτές ημερομηνίες, ώστε να μην ακυρωθεί το χρήσιμο για την προγραμματική αντιπαράθεση και την ενημέρωση του ελληνικού λαού debate, πριν από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου».

Νωρίτερα από τις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ως «υπαρκτό» ζήτημα το ότι το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών την 1η Ιουλίου βρίσκεται στον αέρα. Είναι ένα «υπαρκτό θέμα στο βαθμό που δε θα μπορώ να είμαι εγκαίρως στην Αθήνα την μέρα που έχει οριστεί αυτή η τηλεοπτική αντιπαράθεση», καθότι δε μπορούμε να ξέρουμε πότε και τι ώρα θα τελειώσει (σσ. η Σύνοδος) για να βγει λευκός καπνός για την επόμενη ηγεσία των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15