search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46
MENU CLOSE

Βάσανα χωρίς τέλος: Καταδικάστηκε για ρευματοκλοπή ο γνωστός σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας

22.06.2019 05:45
Βάσανα χωρίς τέλος: Καταδικάστηκε για ρευματοκλοπή ο γνωστός σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας  - Media

 

Σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών καταδικάστηκε ο Βλάσσης Χολέβας, κατηγορούμενος για ρευματοκλοπή. Χωρίς τέλος είναι τα βάσανα για το σχεδιαστή, ο οποίος μετά τα χρέη προς το Δημόσιο, τις απαιτήσεις για μισθώματα και τελικά την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τώρα ήρθε και η καταδίκη για κλοπή ρεύματος και μάλιστα, ύψους 17.000 ευρώ.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όπως δημοσιεύει σήμερα το News247.gr, επέβαλε στο γνωστό σχεδιαστή νυφικών ποινής φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή επί τριετία, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, με την οποία ζητήθηκε η ενοχή του. Το αδίκημα που διέπραξε σύμφωνα με την ελληνική Δικαιοσύνη, είναι αυτό της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

Ωστόσο, ο ίδιος δικάστηκε ερήμην, καθώς ούτε εκείνος ούτε κάποιος συνήγορος του έδωσαν το παρών στην ακροαματική διαδικασία. Και αυτό όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση, συνέβη γιατί ο Βλ. Χολέβας θεωρήθηκε … αγνώστου διαμονής. Το κατάστημα του στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι έχει κλείσει και μεταφερθεί στο Μοσχάτο, πράγμα το οποίο δεν εξέτασαν οι αρχές.

Στο βήμα του μάρτυρας ανέβηκε υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στο υπέρογκο χρέος του σχεδιαστή. «Στον έλεγχο που διενεργήθηκε φάνηκε πειραγμένος ο μετρητής. Αφαιρέθηκε η σφραγίδα και είχαν πειράξει τον άξονα. Συγκεκριμένα, είχε μετατοπιστεί ο άξονας του μετρητή με αποτέλεσμα να γραφει μειωμένα ο μετρητής» υποστήριξε ο μάρτυρας επισημαίνοντας πως ο σχεδιαστής εμφανίζεται να ιδιοποιήθηκε 17 χιλιάδες ευρώ, από τα οποία δεν έχει καταβληθεί κανένα ποσό ούτε έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για διακανονισμό.

Τα προβλήματα για τον Βλ. Χολέβα έχουν ξεκινήσει ήδη από το 2010, όταν «ράμπο» του οικονομικού εγκλήματος ξεκίνησαν έλεγχο και «έπεσαν πάνω» σε ένα τετράδιο, στο οποίο φαίνεται πως ο γνωστός σχεδιαστής κατέγραφε, όλες τις εμπορικές του συναλλαγές, αντί να τηρεί επίσημα βιβλία από την Εφορία. Οι δικαστικές περιπέτειες δεν έχουν τελειώσει για το Βλάσση Χολέβα αφού έχει σχηματιστεί δικογραφία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ οι διεκδικήσεις τρίτων έχουν οδηγήσει ακόμη και να βγουν στο σφυρί νυφικά υψηλής ραπτικής, προκειμένου να πληρώσει χρέη του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46