search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Ιράν: Θα αντιμετωπίσουμε αυστηρά επίθεση ή απειλή από ΗΠΑ

22.06.2019 07:29
Αγωγό πετρελαίου κόστους 1,8 δισ. ευρώ κατασκευάζει το Ιράν - Media

 

Το Ιράν θα απαντήσει αυστηρά σε οποιαδήποτε αμερικανική απειλή εναντίον του, προειδοποίησε σήμερα ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Αμπάς Μουσαβί, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Tasnim.

“Δεν θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε παραβίαση των ιρανικών συνόρων. Το Ιράν θα αντιμετωπίσει αυστηρά οποιαδήποτε επίθεση ή απειλή από την Αμερική”, τόνισε ο Μουσαβί.

“Ανεξαρτήτως της απόφασης που θα λάβουν (οι Αμερικανοί αξιωματούχοι) δεν θα επιτρέψουμε να παραβιαστεί το εδαφος της Ισλαμικής Δημοκρατίας”, πρόσθεσε.

Στο μεταξύ η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ζήτησε σήμερα από τις αεροπορικές εταιρείες της χώρας να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα δεδομένων των κινδύνων στην περιοχή, μετέδωσε το πρακτορείο της χώρας WAM.

Οι αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει “να εξετάσουν τους αεροδιαδρόμους που επηρεάζονται και να θέσουν σε εφαρμογή τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφεύγουν να δραστηριοποιούνται σε περιοχές στις οποίες ενδέχεται να εκτίθενται σε κινδύνους”, επεσήμανε η υπηρεσία

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:56