search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:20
MENU CLOSE

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής προσφοράς αντί προεκλογικής συγκέντρωσης από την Έμυ Λιβανίου

22.06.2019 17:03
Συγκέντρωση ανθρωπιστικής προσφοράς αντί προεκλογικής συγκέντρωσης από την Έμυ Λιβανίου - Media

 

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής προσφοράς αντί προεκλογικής συγκέντρωσης επέλεξε να διοργανώσει η δημοσιογράφος και υποψήφια με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, Έμυ Λιβανίου.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 στις 20:30 στο εστιατόριο Ελλάδος Εικόνες, στον Άλιμο.

Η δημοσιογράφος αναφέρει:

«Η προεκλογική περίοδος δίνει σε όλες και όλους τους υποψηφίους μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν στους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους, γιατί ζητούν την ψήφο τους.

Το στοίχημα είναι –ειδικά για όσους από εμάς ’κατεβαίνουμε’ πρώτη φορά- κατά πόσο μέσα στον αδυσώπητα σύντομο χρόνο της προεκλογικής περιόδου, θα μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο να καταλάβει ποιοι πραγματικά είμαστε.

Σκέφτηκα λοιπόν, ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξηγήσω στους συμπολίτες μου ποια είμαι και τι κάνω, από το να το κάνω πράξη και να τους καλέσω να συμμετέχουν σε αυτό.

Τι εννοώ; Είθισται όλοι οι υποψήφιοι να κλείνουν την προεκλογική του καμπάνια με μια κεντρική προεκλογική ομιλία. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Θα μπορούσα να το κάνω και εγώ. Όμως, τί καλύτερο από το να συνδεθεί η εκδήλωση αυτή με τον λόγο για τον οποίο ‘κατεβαίνω’ υποψήφια.

Ναι, θα κάνω προεκλογική συγκέντρωση. Όχι όμως μια τυπική συγκέντρωση. Αυτό που εννοώ όταν λέω συγκέντρωση, είναι η συγκέντρωση ρούχων για καλό σκοπό.

Ζητώ λοιπόν από όλες και όλους τους κατοίκους του Νότιου Τομέα Αθηνών –είτε ψηφίζουν εκεί είτε όχι- να έρθουν στη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνω στον χώρο του ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ στον Άλιμο (Λ. Ποσειδώνος 10) και να φέρουν μαζί τους και ένα δεύτερο ρούχο. Κάτι που δεν το έχουν ανάγκη. Κάτι που, όμως, κάποιος άλλος που ζει στην ίδια κοινωνία με εμάς και το έχει πραγματικά ανάγκη. Τα ρούχα αυτά θα συγκεντρωθούν και θα δοθούν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η οποία και στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία. Και ασφαλώς, με αφορμή την συγκέντρωση αυτή θα μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να ακούσουμε γνωστούς καλλιτέχνες, οι οποίοι θέλησαν να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση αφιλοκερδώς.

Πολλοί θα πουν ‘κοίτα τι κάνει η Ζησιοπούλου-Λιβανίου για να μαζέψει ψήφους’. Ενδεχομένως να είχαν δίκιο, αν ήταν η πρώτη φορά που το έκανα. Αν ήταν ένα τυπικό προεκλογικό τρικ για να συγκεντρώσω τα βλέμματα πάνω μου.

Ασφαλώς και έχω ανάγκη το σταυρό των συμπολιτών μου. Και τον ζητώ ευθαρσώς. Τον ζητώ, όμως, για αυτό ακριβώς που κάνω. Και αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ανάδειξη της Δύναμη της Προσφοράς. Την ανάδειξη καλών προτύπων. Αυτό κάνω από το 2012 όταν ξεκίνησα την έκδοση του Λευκώματος με τίτλο η ‘Δύναμη της Προσφορά’. Αυτό έκανα και όταν στο παρελθόν, ως ‘Δύναμη της Προσφοράς’, μοιράσαμε αρνιά και κατσίκια για το Πάσχα σε 8.000 δικαιούχους του Κόμβου Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Το ίδιο έκανα και όταν σε αναρίθμητες περιπτώσεις χαρίσαμε δώρα, ρούχα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα παιδιά του Φιλόπτωχου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το ίδιο και ως μέλος των μεγαλύτερων φιλανθρωπικών σωματείων της χώρας, σε κάποια από τα οποία είμαι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Και αυτό είναι ένα μικρό λιθαράκι στην προγραμματική βούληση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενισχύσει τις αξίες και τα κοινωνικά αντανακλαστικά όλων μας. Αυτό και θα συνεχίσω να κάνω και την επόμενη των εκλογών. Είτε οι συμπολίτες μου, μου κάνουν την τιμή να με στείλουν στη Βουλή είτε όχι.

Εγώ προσωπικά, θα ευγνωμονώ τον καθένα και την καθεμία από εσάς που θα συμμετέχετε στην πρωτοβουλία μου, θα βιώσετε τη Δύναμη της Προσφοράς και θα επιλέξετε να με τιμήσετε με τον ένα από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησής σας.

*Η Εμυ Λιβανίου είναι δημοσιογράφος και υποψήφια με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές 2019 στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

** Η φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει η Εμυ Λιβανίου θα γίνει στις 2 Ιουλίου, στις 20:30 στο εστιατόριο “Ελλάδος Εικόνες”.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17