search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Υπόθεση Γιακουμάκη: Η οικογένεια αμφισβητεί βίντεο που τον παρουσιάζει χαμογελαστό δίπλα στους βασανιστές του

23.06.2019 06:53
Υπόθεση Γιακουμάκη: Η οικογένεια αμφισβητεί βίντεο που τον παρουσιάζει χαμογελαστό δίπλα στους βασανιστές του - Media

 

Αμφισβητεί η οικογένεια Γιακουμάκη την αυθεντικότητα βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και το οποίο φέρεται να καταγράφει τον φοιτητή χαμογελαστό δίπλα στην ομάδα νεαρών που τον βασάνιζαν, ρίχνοντάς του -όπως κατηγορούνται- καυτό νερό στο λαιμό, κλειδώνοντάς τον σε ντουλάπες, ακόμα και κρεμώντας τον από το παράθυρο.

Με τη δίκη να οδεύει προς το τέλος της, οι γονείς του Γιακουμάκη, μιλώντας στην Real News, αμφισβητούν τη γνησιότητα του βίντεο. «Είμαστε αγανακτισμένοι από την εμφάνιση του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, στο οποίο φαίνεται ο γιος μας. Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι προέρχεται από το κινητό του παιδιού μας. Υπάρχουν ερωτήματα όμως. Ποιος από αυτούς μπορούσε να έχει πρόσβαση στο κινητό του; Και ήταν παλιάς τεχνολογίας κινητό όχι ένα smartphone με μεγάλες δυνατότητες» λένε οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι γονείς του νεκρού φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, δηλώνουν πως θα προστατεύσουν με κάθε νόμιμο τρόπο, την τιμή και τη μνήμη του παιδιού τους, ενώ αμφισβητούν συγκεκριμένα σημεία από το επίμαχο βίντεο.

«Αναφέρθηκε ότι η εικόνα αυτή ανάγεται σε χρόνο μεταγενέστερο της αλλαγής δωματίου. Από πού βγαίνει αυτό. Πάνω από όλα όμως η φωνή του. Δεν είναι του Βαγγέλη», λέει η οικογένεια.

Η δίκη, αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με τις αγορεύσεις των συνήγορων και την πρόταση του εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43