05/06/2020 07:23:02

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με σημειωτόν

Δήλωση σοκ Χατζηδάκη: Η ΔΕΗ τη βγάζει δεν τη βγάζει... - Media

 

Υπέρ του μείγματος πολιτικής που πέτυχε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες τάσσεται ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Το Βήμα». «Η χώρα δεν θα πάει μπροστά με σημειωτόν. Η χώρα μας θα προχωρήσει μόνο εάν υιοθετήσει αυτά που έχουν πετύχει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι μεταρρυθμίσεις στις οποίες εστιάζει η Νέα Δημοκρατία έχουν ως στόχο τη δημιουργία πολλών, ποιοτικών θέσεων εργασίας», δηλώνει.

Σημειώνει ότι τέτοιου είδους πολιτική «βοηθά πρώτα από όλα τους αδύναμους, γιατί βοηθά τους ανέργους», παρά το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «παρουσιάζει τη ΝΔ ως κοινωνικό μπαμπούλα».

Σημειώνει ότι «μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει μια πραγματικά νέα εποχή για την Ελλάδα», καθώς «η εκλογή της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει ώθηση στην οικονομία», ωστόσο, αναγνωρίζει ότι θα υπάρξουν δυσκολίες. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχουμε μπροστά μας δυσκολίες. Οι τράπεζες είναι βρύσες χωρίς νερό. Η ΔΕΗ είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Και, φυσικά, παρακολουθούμε στενά όλες τις δημοσιονομικές εξελίξεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis, ο κ. Χατζηδάκης σχολιάζει: «Οι μηνύσεις των κατηγορηθέντων εξετάζονται ή θα εξεταστούν από τη Δικαιοσύνη. Αυτές, λοιπόν, θα πάρουν τον δρόμο τους στο πλαίσιο ενός κράτους δικαίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.