search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:05
MENU CLOSE

Σενάριο – έκπληξη για το νέα τηλεοπτική στέγη του Τζώνη Καλημέρη

23.06.2019 11:48
Ο Τζώνη Καλημέρης για την αποχώρησή του από το Open – «Δεν ήταν δική μου απόφαση» - Media

 

Την επόμενη τηλεοπτική του στέγη αναζητά ο Τζώνη Καλημέρης.

Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του Open αποχώρησε από το κανάλι πληρώνοντας το μάρμαρο για τις κακές επιδόσεις του σταθμού. Δεν ήταν βέβαια ο μόνος ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σαρωτικές αλλαγές στο κανάλι.

Το έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης είναι δεδομένο ότι δε θα μείνει αρκετό καιρό εκτός αγοράς. Δημοσίευμα του «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αναφέρει ότι ο Τζώνη Καλημέρης έχει δεχθεί κρούση από στελέχη της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά διατηρεί καλές σχέσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κι αυτό θα παίξει το ρόλο του.

Σημειώνεται μάλιστα ότι ο ρόλος του θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός και όχι εκτελεστικός. Αυτό δε σημαίνει ότι τα πάντα δεν μπορούν να αλλάξουν. Άλλωστε βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ακόμη.

Πρέπει να πούμε ότι ο Τζώνη Καλημέρης έχει περάσει άλλες δύο φορές από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Έχει συνεργαστεί ακόμη με το Mega και τον ALPHA με διαφορετικούς ρόλους σε κάθε κανάλι.

Πηγή: dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57