search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:21
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Η χώρα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο

24.06.2019 05:43
Χατζηδάκης: Θέλουμε αυτοδυναμία - Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί από μια κυβέρνηση μειοψηφίας - Media

 

«Είναι και προς το συμφέρον του τόπου, των Ελληνίδων και των Ελλήνων, να έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση», τονίζει ο Κώστας Χατζηδάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σημειώνει ότι «η χώρα σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να κυβερνηθεί από κυβερνήσεις μειοψηφίας … χρειάζεται πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα», επισημαίνοντας πως η ΝΔ είναι έτοιμη να εφαρμόσει το πρόγραμμά της άμεσα. «Η χώρα μας δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο και το οφείλουμε στους πολίτες να είμαστε σε ετοιμότητα από την πρώτη μέρα», τονίζει.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής του Βόρειου Τομέα Β΄ Αθηνών δηλώνει πως προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης στην περίπτωση που το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές, θα είναι η μείωση των φόρων. «Για μας η μείωση της φορολογίας είναι το κλειδί για να ανακουφίσουμε τους Έλληνες στην καθημερινότητά τους, αλλά και για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα -ιδιαίτερα τη μικρομεσαία-, ώστε να πάρει μπρος η οικονομία μας και να δημιουργηθούν μαζικά νέες ποιοτικές δουλειές».

Επίσης, αναφέρεται με έμφαση και στο θέμα της ασφάλειας. «Οι συμπολίτες μας πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Δεν γίνεται να προχωρήσουμε άλλο με το μπάχαλο του πανεπιστημιακού ασύλου. Δεν γίνεται να προχωρήσουμε άλλο με το δόγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πρότινος για την αστυνόμευση “να κάνετε ότι κοιμάστε”», υπογραμμίζει ενώ λέει πως «η ΝΔ με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει προχωρήσει σε μια ανανέωση με ποιότητα».

Επιπλέον μιλά για το επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με αφορμή την προκλητικότητα της γειτονικής χώρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:20