02/04/2020 02:09:49

Το λιονταράκι το έσκασε - Η πιο απίστευτη άσκηση ετοιμότητας σε ζωολογικό κήπο (Video)

Το λιονταράκι το έσκασε - Η πιο απίστευτη άσκηση ετοιμότητας σε ζωολογικό κήπο (Video) - Media

 

Στους μεγάλους ζωολογικούς κήπους είναι επιτακτική ανάγκη, ανά διαστήματα να γίνονται ασκήσεις ετοιμότητας προκειμένου το προσωπικό να γνωρίζει τι θα κάνει σε περίπτωση που κάποιο άγριο ζώο το σκάσει.

Στην Ιαπωνία σε έναν μεγάλο ζωολογικό κήπο στην πόλη Αίτσι, έγινε μια τέτοια άσκηση όμως φυσικά δεν άφησαν ελεύθερο κάποιο λιοντάρι και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να το πιάσουν. Ένα μέλος του προσωπικού του κήπου, ντύθηκε λιοντάρι και αυτό έπρεπε να εγκλωβίσουν για να μη φύγει ή να προκαλέσει κάποιο κακό.

Το λιονταράκι λοιπόν κυκλοφορούσε ελεύθερο στον ζωολογικό κήπο ο οποίος προηγουμένως είχε εκκενωθεί με επιτυχία από το προσωπικό. Στο βίντεο βλέπουμε τι κάνουν οι εργαζόμενοι στον κήπο προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση. Η άσκηση στέφθηκε με επιτυχία.

Κατά καιρούς πολλοί ζωολογικοί κήποι επιστρατεύουν υπαλλήλους τους, τους ντύνουν χιμπατζήδες, τίγρεις, ρινόκερους και άλλα μέλη του ζωικού βασιλείου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.