search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:35
MENU CLOSE

Που καταλήγουν τα αυτοκίνητα που κλέβουν για ανταλλακτικά (Video)

24.06.2019 07:57
Που καταλήγουν τα αυτοκίνητα που κλέβουν για ανταλλακτικά (Video) - Media

Μεγάλο κύκλωμα που έκλεβε αυτοκίνητα εξάρθρωσε η Αστυνομία στην Πάτρα. Τα μέλη της ειδικευόταν κυρίως στις κλοπές μικρών οχημάτων πόλης, τα οποία αποτελούν εύκολη λεία για τους επιτήδειους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR.

H σπείρα είχε κλέψει πάνω από 100 αυτοκίνητα. «Μπορείς να βρεις ένα αυτοκίνητο τρακαρισμένο στο Ίντερνετ και βάζεις τα ανταλλακτικά σε κλεμμένο αυτοκίνητο», αναφέρει γνώστης στο ρεπορτάζ του STAR.

Στο βάθος ενός ρέματος στο Ζεφύρι εντοπίστηκαν καμμένα αυτοκίνητα. «Τα ανταλλακτικά τα πουλάνε», αναφέρει ο γνώστης στο STAR.

Στις εικόνες που κατέγραψε σήμερα η κάμερα υπήρχε ένα τεράστιο… βουνό με ανταλλακτικά όπως προφυλακτήρες, φτερά, καπό κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείς κοντά στο ρέμα όπου υπάρχουν και καμένα αυτοκίνητα.

Σε ό,τι αφορά τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που κρατούνται από την Αστυνομία, την Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον του Ανακριτή Πατρών για να απολογηθούν.

Στο βίντεο το ρεπορτάζ είναι στο 18:45

 

 

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:34