21/02/2020 06:44:48

Γιάννης Κρεστενίτης: Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ υπέβαλε την παραίτησή του και ζήτησε να έχει άμεση ισχύ

Γιάννης Κρεστενίτης: Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ υπέβαλε την παραίτησή του και ζήτησε να έχει άμεση ισχύ  - Media

 

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ), με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξη την εκλογή προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εισηγμένης, μετά την παραίτηση, νωρίτερα σήμερα, του καθηγητή Ιωάννη Κρεστενίτη, ο οποίος κατείχε και τις δύο θέσεις.

Η ημερομηνία πραγματοποίησης της γενικής συνέλευσης αποφασίστηκε στη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, στις 2 μετά το μεσημέρι σήμερα, ενώ η Α' επαναληπτική γενική συνέλευση, εφόσον χρειαστεί, θα πραγματοποιηθεί τις 30 του ιδίου μηνός.

Ο κ. Κρεστενίτης υπέβαλε την παραίτησή του νωρίς το πρωί σήμερα, ζητώντας να τεθεί σε άμεση ισχύ, από σήμερα, χωρίς να διευκρινίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η θητεία του έληγε κανονικά τον Μάιο του 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.