search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:38
MENU CLOSE

Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries… γιατί οι διακοπές σας για την Κρήτη ξεκινούν από το πλοίο!

25.06.2019 13:13
Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries… γιατί οι διακοπές σας για την Κρήτη ξεκινούν από το πλοίο! - Media

 

Η Blue Star Ferries είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται στον κλάδο του μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρίες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου). Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Σας προσκαλούμε στο πιο όμορφο και απολαυστικό ταξίδι. Ταξιδέψτε με τα πλοία της Blue Star Ferries με καθημερινές βραδινές αναχωρήσεις και ημερήσια δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς τη μαγευτική Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά).

Τα πλοία της Βlue Star Ferries σας προσφέρουν άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σας εν πλω μοναδική.

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος των πλοίων με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό. Ζήστε την εμπειρία ενός ευχάριστου και ξεκούραστου ταξιδιού στην καμπίνα σας. Απολαύστε μοναδικές ελληνικές γευστικές προτάσεις στο εστιατόριο A la Carte και στο Self Service.

Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα των πλοίων όπου θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Συνδεθείτε στο Internet με κάρτα WIFI και κάνετε ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.

Για να απολαύσετε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Blue Star Ferries σας προσφέρει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες.

Υπηρεσία @sea!

Το διαδραστικό, πολυχρηστικό portal @sea με απεριόριστες δυνατότητες. Συνδεθείτε στο wifi δίκτυο του πλοίου -χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο internet-, από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και ανακαλύψτε τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες @sea. Ενημερωθείτε για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, το πρόγραμμα πιστότητας πελατών seasmiles κ.α.. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες η υπηρεσία @sea σάς παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

BlueStarino!

Εάν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα αναζητήστε στο πλοίο τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*! *Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στη Reception του πλοίου επίσης μπορείτε να βρείτε μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino, με τα οποία τα παιδιά μπορούν να περάσουν δημιουργικό χρόνο και να απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.

Καμπίνες Κατοικιδίων

Ταξιδέψτε άνετα και ευχάριστα με το κατοικίδιό σας στις καμπίνες PET. Ζητήστε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή σας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

TIPS:

Δείτε προσφορές για πακέτα ταξιδίου (άτομο και Ι.X.) που ξεκινούν από 76€, αλλά και εκπτώσεις από 20-50% εδώ https://bit.ly/2tQTH66

Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα.

Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.seasmiles.com

Αν είστε ήδη κάτοχος κάρτας Seasmiles, ενημερωθείτε για τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο www.bluestarferries.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.bluestarferries.com. Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800 ή στο www. bluestarferries.com.

Σας καλωσορίζουμε στα πλοία μας και σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι!

BLUE STAR FERRIES, κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15