search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:41
MENU CLOSE

«Θυσία» στους Οικολόγους ο Φλαμπουράρης – Τα σενάρια παραίτησης

24.06.2019 15:22
Φλαμπουράρης: Kαμία λαϊκή πρώτη κατοικία δεν βγήκε σε πλειστηριασμό επί ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Μετά τις πληροφορίες που θέλουν τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Βασιλικό να παραιτείται αμέσως ή λίγο μετά τις εκλογές, και ο Αλέκος Φλαμπουράρης φέρεται να προτίθεται να παραιτηθεί παραχωρώντας την έδρα του στην 5η υποψήφια του ψηφοδελτίου Επικρατείας Κατέρινα Σακοράφα – Ανδρικοπούλου. 

Σύμφωνα με σχετικές διαρροές, πρόκειται για συμφωνία με τους Οικολόγους Πράσινους με τον νυν υπουργό Επικρατείας να παραχωρήσει την έδρα του μετά τον πρώτο χρόνο στην υποψήφιά τους κ. Ανδρικοπούλου που καταλαμβάνει μη εκλόγιμη θέση.

Υπενθυμίζεται ότι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας που ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο Αλέκος Φλαμπουράρης καταλαμβάνει την 4η θέση. Επικεφαλής τίθεται ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός ενώ τη δεύτερη και την τρίτη θέση καταλαμβάνουν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.  ο ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές αναμένεται να εκλέξει 3 με 4 έδρες από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:40