search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:22
MENU CLOSE

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Τζορτζ Κλούνεϊ πανικοβάλλεται για την… πισίνα – Υποδέχθηκε τους Ομπάμα (Photos)

24.06.2019 15:30
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Τζορτζ Κλούνεϊ πανικοβάλλεται για την… πισίνα - Υποδέχθηκε τους Ομπάμα (Photos) - Media

 

Πανικό προκάλεσε στον Τζορτζ Κλούνεϊ μια βλάβη στην πισίνα που έχει στην ιταλική βίλα του ενόψει της επίσκεψης του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Ο 58χρονος ηθοποιός και η 41χρονη σύζυγός του Αμάλ περίμεναν την άφιξη του ζεύγους Ομπάμα, όταν ανακάλυψαν ότι η πισίνα τους δεν ήταν γεμάτη με νερό και είχε παγώσει.

Πρόθυμοι να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής τους απόδραση, ο Κλούνεϊ ζήτησε από τον σωματοφύλακα του Giovanni να καλέσει έναν ντόπιο υδραυλικό, τον Dante Pennè.

Ο Dante κλήθηκε την τελευταία στιγμή για να επιδιορθώσει τη ζημιά, πριν φτάσουν οι Ομπάμα στη βίλα και τα κατάφερε.

Έτσι, ο Τζορτζ Κλούνεϊ ηρέμησε και εμφανίστηκε πιο χαρούμενος και χαλαρός σε χαλαρή βόλτα με τον Μπαράκ Ομπάμα κοντά στο αρχοντικό του στη γραφική βόρεια Ιταλία την Κυριακή, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:21