15/07/2020 02:33:05
5.2.2010

Κρεμάστε τους αθίγγανους γιατί εγώ ζαλίζομαι…

Κρεμάστε τους αθίγγανους γιατί εγώ ζαλίζομαι… - Media

Κάποια πουλάκια που πέταξαν από το Μαρκόπουλο, μας περιέγραψαν σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ του   Κλιμακίου  Επιθεωρητών της Ειδικής Υπηρεσίας  Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και της δημοτικής αρχής Μαρκοπούλου.

Το κλιμάκιο πήγε την Πέμπτη για έλεγχο σε χώρο παράνομης - ανεξέλεγκτης χωματερής στο Μαρκόπουλο  όπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Ο χώρος της παράνομης χωματερής είναι γνωστός και μη εξαιρετέος αφού βρίσκεται μέσα στον χώρο Βιολογικού Καθαρισμού του δήμου, ο οποίος δεν λειτουργεί. Όταν οι Επιθεωρητές ρώτησαν τους υπεύθυνους του δήμου γιατί αφού  διαθέτουν παράνομη χωματερή δεν φροντίζουν, τουλάχιστον, να μην πιάσει φωτιά, εκείνοι προσπάθησαν να τα ρίξουν στους αθίγγανους που έχουν στήσει καταυλισμό δίπλα στον χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού… Ο δήμος Μαρκοπούλου, οφείλει τώρα να συμμορφωθεί διαφορετικά θα βρεθεί αντιμέτωπος με πρόστιμα. Ελπίζουμε μόνον το ραβασάκι να μην το στείλει στους τσιγγάνους, κάνοντας πάλι την… «πάπια»!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.