search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01
MENU CLOSE

Έξαλλη η Πέγκυ Τρικαλιώτη: 25 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά (…) μπορώ να ξέρω πλέον ποιος μας ανεβάζει και ποιος μας κατεβάζει

24.06.2019 17:21
Έξαλλη η Πέγκυ Τρικαλιώτη: 25 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά (...) μπορώ να ξέρω πλέον ποιος μας ανεβάζει και ποιος μας κατεβάζει - Media

 

Tην οργή της Πέγκυς Τρικαλιώτη προκάλεσε το δηκτικό σχόλιο διαδικτυακής της φίλης στο Instagram, που ανέφερε «όταν γίνω φίρμα απάντησε και σε μένα». 

«Εκτιμώ την δουλειά σας, αλλά να θυμάστε εμείς σας ανεβάζουμε και εμείς σας κατεβάζουμε. Παρακολουθώ και το fanpage και δεν έχετε στείλει ένα μήνυμα για ευχαριστώ. Κρίμα για αυτούς που κάνουν τόση δουλειά, δεν νομίζετε;!», έγραψε follower στη δημοφιλή ηθοποιό για να εκφράσει το παράπονό της, που η ίδια δεν στέλνει ποτέ μηνύματα στα fan pages που υπάρχουν για εκείνη. 

«Δουλεύω 25 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, οπότε μπορώ να ξέρω πλέον ποιος μας ανεβάζει και ποιος μας κατεβάζει. Θα μου επιτρέψεις, λοιπόν, να σου πω, πως, όταν δουλεύεις σαν σκυλί και τα δίνεις όλα, δεν μπορείς να πιστεύεις σε κάτι τέτοιο γιατί αλλιώς θα ήταν άσκοπη όλη η δουλεία που έχεις κάνει. Ειδικά, όταν αυτός που στο λέει κρύβεται πίσω από ψεύτικα και ανώνυμα προφίλ», απάντησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01