search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:59
MENU CLOSE

Έκοψε το λαιμό του μέσα στο δικαστήριο για να αποδείξει την αθωότητα του (Video)

25.06.2019 08:27
Πατέρας γίνεται «ελεύθερος σκοπευτής» και δολοφονεί δυο κοπέλες στο δρόμο – Είπε ότι το έκανε επειδή ήταν θύμα μπούλινγκ ως έφηβος - Media

 

Η δίκη του 52χρονου Άμπρει Τρέιλ και της 24χρονης φίλης του Μπέλι Μπόσγουελ, που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν, τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια την 24χρονη Σίδνει Λούφ, ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Μόλις είχε καταθέσει ο Άμπρει ο οποίος υποστήριξε την αθωότητα του και είχε πει πως ο θάνατος της Σίδνει οφείλεται σε πνιγμό κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης. Στη συνέχεια ξεκίνησε να καταθέτει η Μπέλι η οποία είπε και εκείνη πως είναι αθώα και πως τη δολοφονία και τον τεμαχισμό την είχε κάνει ο Άμπρει.

Οι δικαστές και οι ένορκοι στη Νεμπράσκα άκουγαν τα όσα διαδραματίζονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα με περίσσια προσοχή.

Κάποια στιγμή από τα έδρανα των κατηγορουμένων που καθόταν ο Άμπρει ακούστηκε η κραυγή του να λέει: «Είμαι αθώος, σας καταδικάζω όλους» Δεν είχαν προλάβει να γυρίσουν τα κεφάλια τους προς το σημείο όταν είδαν τον 52χρονο άνδρα να καρφώνει απανωτά στο λαιμό του ένα αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια να τον κόβει. Η αίθουσα γέμισε αίματα.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη. Η δίκη διέκοψε, ενώ η δικαστής ζήτησε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση τόσο για το πώς πέρασε ένα αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο δικαστήριο, όσο και για το πώς οι αστυνομικοί φυλούσαν μη επαρκώς τον κατηγορούμενο που έκοψε το λαιμό του.

Μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν έχει πεθάνει.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:58