28/01/2020 21:09:53

Την Κυριακή των εκλογών #erxetai_pizza - Το hashtag που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα Social Media (Photos)

Την Κυριακή των εκλογών #erxetai_pizza - Το hashtag που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα Social Media (Photos) - Media

 

Μία ανάρτηση κορυφαίας εταιρίας πίτσας, της Domino's έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα Social Media. Η Domino’s με σαφώς, γηπεδική διάθεση  προχώρησε σε μία ανάρτηση παίρνοντας ένα γνωστό πολιτικό hashtag του Twitter για τις εκλογές το οποίο έχει σαφείς σεξιστικές αναφορές. 

Το moto της διαφημιστικής της καμπάνιας για την Κυριακή των εκλογών είναι το… #erxetai_pizza. Το πολιτικό hashtag για τις εκλογές είναι το #έρχεται_π@ύτσα. 

Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή της η Domino’s: «Στις εκλογές #erxetai_pizza. Κάνε tweet με το hashtag και όσα περισσότερα γραφτούν, τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση στις Μεγάλες και Jumbo πίτσες το βράδυ των εκλογών!». 

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter έχει πάρει φωτιά και οι χρήστες του δεν έχουν σταματήσει να σχολιάζουν την καμπάνια της εταιρείας.

Μεταξύ των χρηστών σχολίασε και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

Σχόλια των χρηστών

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.