search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:01
MENU CLOSE

Βούτσης κατά Στάθη Παναγούλη – Μακελειού: «Πρωτοφανής αθλιότητα, κατάπτυστη ενέργεια»

25.06.2019 15:00
Βούτσης για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: H πληγή παραμένει ανοιχτή - Media

 

«Πρωτοφανή αθλιότητα» και «κατάπτυστη ενέργεια» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, την στοχοποίησή του ως «χαφιέ της ΚΥΠ» από την εφημερίδα Μακελειό.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει:

«Η πρωτοφανής αθλιότητα Στάθη Παναγούλη-Μακελειού πάνω σε ένα χαλκευμένο έγγραφο το οποίο απαντήθηκε από το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων και αποσύρθηκε εντός 24 ωρών στον ιστορικό χρόνο που όλοι γνωριζόμασταν, αποτελεί μία κατάπτυστη πολιτικά ενέργεια την οποία αναμένω ότι θα αποδοκιμάσει και ο φορέας ο οποίος φιλοξενεί αυτόν τον κύριο στα ψηφοδέλτια του αυτήν την εποχή».

Σημειώνεται ότι αντιδράσεις για το πρωτοσέλιδο της εν λόγω εφημερίδας υπήρξαν και από πλευράς ΚΙΝΑΛ, καθώς χαρακτηρίζει τον Γ. Γεννηματά «πρωτοπαλίκαρο της Χούντας». 

«Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπολιτικών κέντρων συκοφάντησης», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:01