01/06/2020 23:08:35

Βούτσης κατά Στάθη Παναγούλη - Μακελειού: «Πρωτοφανής αθλιότητα, κατάπτυστη ενέργεια»

Βούτσης για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: H πληγή παραμένει ανοιχτή - Media

 

«Πρωτοφανή αθλιότητα» και «κατάπτυστη ενέργεια» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, την στοχοποίησή του ως «χαφιέ της ΚΥΠ» από την εφημερίδα Μακελειό.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει:

«Η πρωτοφανής αθλιότητα Στάθη Παναγούλη-Μακελειού πάνω σε ένα χαλκευμένο έγγραφο το οποίο απαντήθηκε από το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων και αποσύρθηκε εντός 24 ωρών στον ιστορικό χρόνο που όλοι γνωριζόμασταν, αποτελεί μία κατάπτυστη πολιτικά ενέργεια την οποία αναμένω ότι θα αποδοκιμάσει και ο φορέας ο οποίος φιλοξενεί αυτόν τον κύριο στα ψηφοδέλτια του αυτήν την εποχή».

Σημειώνεται ότι αντιδράσεις για το πρωτοσέλιδο της εν λόγω εφημερίδας υπήρξαν και από πλευράς ΚΙΝΑΛ, καθώς χαρακτηρίζει τον Γ. Γεννηματά «πρωτοπαλίκαρο της Χούντας». 

«Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπολιτικών κέντρων συκοφάντησης», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.