30/10/2020 15:35:17

Νέο τηλεπαιχνίδι στον Alpha – Ποιος το παρουσιάζει

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στον Alpha - Media

 

Ένα νέο τηλεπαιχνίδι, το οποίο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην αμερικανική τηλεόραση, ετοιμάζει ο Alpha με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού.

Πρόκειται για το «Πάνω Κάτω», κατά τη διάρκεια του οποίου δύο αντίπαλοι παίκτες καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα πιο ανατρεπτικά αριθμητικά δεδομένα, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.

Στο «Πάνω Κάτω» οι παίκτες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με ακρίβεια τους αριθμούς, αρκεί με τη βοήθεια της κερκίδας τους να μπορούν να μαντέψουν σωστά ποιος αριθμός μπαίνει πάνω και ποιος κάτω.

Για παράδειγμα ο παίκτης πρέπει να υπολογίσει πόσοι είναι:

Οι ακόλουθοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram

Τα ζευγάρια που παντρεύονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα

Ποιοι είναι περισσότεροι; Ποιο πάει «Πάνω» και ποιο «Κάτω»;

Καθημερινά, ο νικητής μπορεί να κερδίσει έως και 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος από τους followers του στην κερκίδα μέχρι και 5.000 ευρώ.

Μάλιστα, έχει αρχίσει η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στο τηλεπαιχνίδι για όποιον ενδιαφέρεται στο τηλέφωνο 212 212 7490 και στο www.alphatv.gr/panokato.

Το «Πάνω Κάτω» βασίζεται στο τηλεπαιχνίδι «Winsanity» της εταιρείας Propagate Contentπου παράγει και διανέμει ψυχαγωγικό περιεχόμενο παγκοσμίως.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.