search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:38
MENU CLOSE

«Αθάνατος» ο Σπύρος Καπράλος

26.06.2019 17:01
«Αθάνατος» ο Σπύρος Καπράλος - Media

 

Εκπρόσωπο μετά από 3,5 χρόνια απέκτησε ξανά η Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος εξελέγη μέλος των «Αθανάτων», στη διάρκεια της Συνόδου στη Λωζάνη.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι 60 από τους 64 «Αθανάτους» ψήφισαν υπέρ της ένταξης του παλαιού πρωταθλητή της κολύμβησης και του πόλο στην ανώτατη αρχή του παγκόσμιου αθλητικού κινήματος.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τόσο τον Πρόεδρο Τόμας Μπαχ, όσο και τα μέλη της ΔΟΕ για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι για μένα πραγματικά σπουδαία η τιμή να είμαι εκπρόσωπος της ΔΟΕ στην Ελλάδα και θέλω να τονίσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες τις δυνάμεις μου, για την ανάπτυξη του Ολυμπισμού και τη διάδοση του Ολυμπιακού ιδεώδους στη χώρα μου, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τους αθλητές μας που προπονούνται σκληρά σε καθημερινή βάση, για να εκπροσωπήσουν επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό. Επίσης η Ελλάδα θα αποκτήσει ξανά δυνατή φωνή μέσα στο Ολυμπιακό κίνημα, όπως αρμόζει άλλωστε στη χώρα που γέννησε τον Ολυμπισμό», δήλωσε ο κ. Καπράλος.

View this post on Instagram

Tα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα στη σημερινή Σύνοδο στη Λωζάνη, ότι ο Σπύρος Καπράλος θα είναι ο νέος εκπρόσωπος της ΔΟΕ στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο, την μακροχρόνια πορεία του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Ολυμπιακό και αθλητικό κίνημα. Η πρόταση για τον κ. Καπράλο είχε γίνει από την Εκτελεστική Επιτροπή και επικυρώθηκε ομόφωνα από τα μέλη της ΔΟΕ, με πολύ μεγάλη πλειοψηφία. Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ συγκέντρωσε μία από τις μεγαλύτερες πλειοψηφίες μεταξύ των προτεινόμενων 10 μελών, καθώς πήρε 60 θετικές ψήφους από τους 64 που ψήφισαν!

A post shared by Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:37