search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Με… Αλέξη και Κυριάκο το βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης: «Κέρδισα 9,5 δευτερόλεπτα» – «Go back κυρά δασκάλα» (Video)

26.06.2019 17:33
Με… Αλέξη και Κυριάκο το βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης: «Κέρδισα 9,5 δευτερόλεπτα» - «Go back κυρά δασκάλα» (Video) - Media

 

Βίντεο με… πολιτικό κι όχι τόσο αθλητικό περιεχόμενο έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Πρωταγωνιστές του σποτ είναι δύο παιδιά 12 ετών, ο Αλέξης και ο Κυριάκος, τα οποία φέρουν τα πρώτα ονόματα των δύο αντίπαλων πολιτικών αρχηγών (Τσίπρας-Μητσοτάκης).

Η μαμά τους ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης όπου θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα , του Μαρξ , του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναικού και της Λίβερπουλ.

Το δωμάτιο του Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού , του Άνταμ Σμιθ , την σημαία της Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια.

Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό , τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το σχολείο, ο οποίος θυμίζει ατάκες που έχουν πει οι δύο μεγάλοι πολιτικοί αρχηγοί.

Τέλος το βίντεο καταλήγει «Μην κοιτάς Δεξιά και Αριστερά. Στις 6 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Ημιμαραθώνιο Κρήτης».

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:44