21/07/2019 12:56:50

Μπέλλα Κυδωνάκη: Τις τελευταίες μέρες πριν πεθάνει ο γιος μου, ένιωθα τον θάνατο (Video)

Μπέλλα Κυδωνάκη: Τις τελευταίες μέρες πριν πεθάνει ο γιος μου, ένιωθα τον θάνατο (Video) - Media

 

Για την τραγική απώλεια που βίωσε με τον θάνατο του γιου της μίλησε η Μπέλλα Κυδωνάκη, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η γνωστή αστρολόγος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι διαισθανόταν ότι θα συμβεί κάτι πολύ κακό, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έβλεπε «μακροζωΐα» στον γιο της, κάτι που, ωστόσο, προσπαθούσε να «κουκουλώσει» όπως χαρακτηριστικά λέει.

«Του είχα πολύ μεγάλη αδυναμία του γιου μου, όπως όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους. Εβλεπα ότι δεν έχει μακροζωία, αλλά το κουκούλωνα». Την τελευταία εβδομάδα ένιωθα τον θάνατο στο στόμα μου και έλεγα θα γίνει κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Την ώρα που έφυγε το παιδί, ένιωσα ένα πράγμα μαύρο να σκεπάζει το κεφάλι μου»

Όπως εξηγεί, ο για της είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο, ωστόσο είχε επιζήσει. Πέθανε έξι μήνες αργότερα, στον ύπνο του και όπως επισημαίνει ο ίδιος είχε διαιστανθεί ότι το τέλος πλησίαζε.

«Πέντε μέρες πριν πεθάνει, ο γιος μου ένιωσε την ανάγκη να πάει στην εκκλησία και να κοινωνήσει. Πήγαμε στην εκκλησία, κοινώνησε, μου ζήτησε συγγνώμη και μετά όλες τις άλλες μέρες έλαμπε» σχολιάζει, προσθέτοντας: Έλεγε στους φίλους του ότι στην κηδεία του θέλει όλοι να φοράνε λευκά».

Μετά τον χαμό του αγαπημένου της γιου, η καθημερινότητα ήταν πολύ σκληρή επισημαίνει η γνωστή αστρολόγος.

«Τα πρώτα χρόνια νόμιζα ότι ζούσα έναν εφιάλτη. Κλονίστηκα γιατί επειδή προσευχόμουν πολύ, έλεγα (στην Παναγία) δεν μου τον πρόσεξες, τον άφησες και έφυγε. Κάποια στιγμή όμως, άρχισα σιγά, σιγά και έπαιρνα κάποιες ελπίδες εσωτερικές» λέει, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο άρχισε να ξεπερνά τον εφιάλτη της.

«Έχει χαθεί η ανεμελιά, αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά στη ζωή μας, νομίζω σε κανέναν από τους γονείς που φεύγει το παιδί τους. Απλά σιγά, σιγά μέσα μου η καρδιά μου άρχισε να ανοίγει λίγο και για χάρη βέβαια της κόρης μου» εξηγεί.

Η Μπέλλα Κυδωνάκη γνωστοποίησε, τέλος, πως το 2016 έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του Γιάννη, καθώς δεν άντεξε την απώλεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.